FRITUUR OLYMPIADE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 145 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Olympiade. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 18:32 Frietjes waren super, maar aub als je 45 minuten te laat gaat zijn wegens drukte, pas de tracking dan aan dat ik niet 45 minuten denk dat je er elk moment gaat zijn.
21 jul 2024 om 19:18 werd geleverd op het afgesproken uur.
10 jul 2024 om 7:54 Het eten was echt enorm lekker en zeker meer dan genoeg! Ook de levering werd tijdig gebracht en de koerier was vriendelijk.
6 jul 2024 om 21:32 Eerst keer dat ik bij hen bestelde. Mijn bestelling was goed op tijd aangekomen. Nog goed warm en super lekker!!
20 jun 2024 om 19:17 Steeds zeer lekker maar een bezorgtijd van 1u15 wanneer de app 20-40 minuten zegt kan niet.
11 jun 2024 om 8:54 Het duurde bijna 2u Die tijd kan je inderdaad niet aanduiden Heb om 18u20 besteld en werd pas om 20u01 geleverd en op het bonnetje staat 19u01 top hoor
3 jun 2024 om 8:05 The food was good and the quantity was very good
31 mei 2024 om 11:44 Het eten was lekker en warm.
27 mei 2024 om 3:48 Alles was oke
23 mei 2024 om 10:04 Aangenaam verrast. Eerste keer besteld hier en het was meteen raak. Zeer vriendelijke mensen, grote porties, warm en zeer snel geleverd. Hier bestel ik zeker nog. Top!
22 mei 2024 om 9:07 Uitstekend. Uiterst snel geleverd, bestelling compleet, en heerlijk warm en lekker. Bedankt.
28 apr 2024 om 19:16 top